Thursday, December 6, 2012

One hat, four looks!I just love all kinds of hats, and for a day like this, when it´s pouring down snow, it’s the best way to save you hair! I have had this basic woolen hat for years and unfortunately don´t even remember where it is from… A good thing with a basic hat like this, is that you can “pimp” it with different accessories to suit different occasions. This time quite dark-scaled accessories, but for spring you can put some more color on it!

Tykkään kovasti hatuista. Tällaisena päivänä kun lunta tupruttaa taivaalta, hattu on paras tapa pelastaa hiukset katastrofilta! Minulla on ollut tämä pelkistetty villahattu jo vuosia, enkä edes enää muista mistä se on aikoinaan hankittu. Mikä on hyvä asia tällaisen pelkistetyn hatun kanssa on se, että sen voi ”tuunata” tilanteeseen sopivaksi. Tällä kertaa aika tummia sävyjä, mutta kevääksi siihen voi laittaa jonkun värikkäämmän jutun kiinni! Joka kerta eri hattu, eikä tullut kalliiksi!

Hyvää itsenäisyyspäivää!

2 comments:

  1. Ihana hattu ja upeat tuunaukset!! Olen itse juuri tuollaista hattua jo pari talvea koittanut etsiä tuloksetta. Saa siis vinkata, jos jossain tuollaisia näkyy;)
    Hyvää itsenäisyyspäivää!

    ReplyDelete